tisdag 24 oktober 2017

Anti-age produkter

Så nu när man hamnat över 30-strecket är det dags att föreygga ålderstecken i ansiktet. Jag har personligen inte fått några rynkor, bara en rynka precis under ögonen, som blivit djupare men vafan... inget som direkt syns om man inte har en riktig dålig concealer som förvärrar det hela visuellt :P Använder förövrigt Urban Decays concealer, Naked tillsammans med (generic) babypuder för att setta. All annan puder har jag testat men otroligt nog är babypuder BÄST och dessutom kostar det så lite. Mest skonsam och gör inte ansiktet vitt efteråt. Perfekt.


Så efter ett antal månaders användande kan jag också rekommendera anti-ageing produkter för ansiktet. Estelle & Thild är ett svenskt ekologiskt märke som jag tidigare har testat och varit väldigt nöjd med. Denna serie, BioDefense är för att förebygga åldrande, sen när man väl fått ålderstecken så byter man till BioActive. Makes sense right?! :P Haha. Så en pump av dag/natt-krämen och en-två droppar av oljan. Låter det sjunka in i huden ca 15 min, innan jag applicerar CanoDerm över och resten av kroppen. Funkat otroligt bra!

Först använde jag BARA dessa anti-ageing produkter men insåg att ansiktet behövde mera. Så jag kompenserar med CanoDerm. De är inte i det billigaste laget men när det gäller just mot åldrande så var jag beredd på att betala lite mera, dessutom använder man inte mycket åt gången så de håller väldigt länge. Jag är fortfarande på mina första flaskor och har inte köpt nya ännu. Oljan har jag inte ens använt hälften utav, och krämerna kanske jag har en fjärdedel kvar i flaskorna som jag nu har använt sedan maj. Det känns helt okej rent ekonomiskt ändå. Det är värt det!